Ombygning

Referencer

1:1 Byggerådgivning har stor erfaring med ombygninger og renoveringer af enfamiliehuse, både større og mindre projekter.

Det kan være en utrolig god ide at få en rådgiver med i processen, hvis I står over for at lave større ændringer ved jeres bolig. Der gemmer sig ofte nogle muligheder, som I måske ikke lige tænker på.

Derfor kan det være rigtig godt at tegne de eksisterende forhold op efter grundig opmåling, og dernæst undersøge, hvordan planløsning, lysindfald, disponering mv. kan optimeres.
Det kræver ikke en byggetilladelse at lave ombygning/renovering af sit enfamiliehus, hvis I ikke ændrer på etagearealet eller på udvendige flader. Men I skal være opmærksomme på, at I stadig skal overholde gældende tekniske krav, hvis I udskifter enkelte bygningsdele – og her kan det være en god ide at få professionel assistance.

1:1 Byggerådgivning har stor erfaring med ombygning/renovering af enfamiliehuse, solidt kendskab til gældende regler inden for byggeret og tekniske krav, samt forståelse for udførelsen.
Derfor er jeg det rigtige valg, når der skal vælges samarbejdspartner inden for rådgivning, projektering og visualisering i forbindelse med jeres næste renovering/ombygning.

”Vi har benyttet Mads som tegner af vores plantegninger i forbindelse med byggetilladelse til både vores over- og underetage. Mads er yderst professionel og perfektionistisk i sit arbejde. Han leverer service hver gang, og han gør det hurtigt. Står vi i renoveringsprojekter igen, er det uden tvivl Mads, vi henvender os til igen”. 

Julie og Casper, Hobro