Om os

Om 1:1
Byggerådgivning

1:1 Byggerådgivning ejes og drives af mig, – Mads Hornbæk Gjerding.
Jeg har en håndværksmæssig baggrund som murer, hvor jeg har været ansat i små og mellemstore murerfirmaer samt, arbejdet med nybyggeri, renovering, tilbygning mv. primært inden for mindre bebyggelse, såsom enfamiliehuse.

Jeg har en professionsbacheloruddannelse som bygningskonstruktør, der er en bred byggefaglig uddannelse, hvor man berører emner som: kommunikation, samarbejde, produktion og projektering. Gennem uddannelsen er jeg ligeledes blevet klædt på med praktisk og teoretisk kendskab til den tekniske og administrative del af byggeprocessen. Jeg har 2.5 års erfaring som byggesagsbehandler, hvor jeg har siddet med byggesagsbehandling af alt lige fra carport til højhuse. Det har givet et solidt kendskab til ansøgningsprocessen, de tekniske krav og de
administrative bestemmelser. Ved siden af dette har jeg bijobbet som konsulent for en mindre tegnestue i Aalborg. Jeg brænder for at give en god og personlig service, hvor det er bygherre og jeg, der sammen skaber bygherres drømme. Min vision er tilbyde jordnær byggerådgivning til rimelige priser.