Arkitekttegnede enfamiliehuse

Referencer

Enfamiliehus ved Randers

Hus på Djursland med fokus på privatliv

Hus på Djursland med orangeri

Hus i Hobro, opført 2020

Sommerhus ved Hadsund, opført 2021

Skal I have bygget nyt enfamiliehus? Så står I overfor en af de største investeringer i jeres liv og en masse overvejelser og beslutninger der skal træffes.
Lad 1:1 Byggerådgivning være din samarbejdspartner i den spændende proces, så vi sammen kan realisere jeres drømme på bedst mulig måde.
Hos 1:1 Byggerådgivning, tager vi  udgangspunkt i:

JER

Jeres behov og præferencer, det er sammen med jer DRØMMEHUSET skal skabes.
I bestemmer selv hvor meget vi skal være ”arkitekt” på projektet, måske har I selv tegnet den helt rigtige planløsning og den skal lige finpudset lidt eller måske kaster i bolden helt over til os.  Som min. bidrager vi med gode ideer til materialer, farver, form, disponering, volumenen, placering mv. Vi arbejder med 3D visualisering, som redskab til at træffe de rigtige design valg.

BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED

Placeringen, grunden og omgivelserne (det er ikke altid at vinkelhuset er den rigtige løsning). Det er vigtigt at tænke på grundform, udsigt, lysforhold mv. Huset skal tilpasses grunden og udnytte dennes muligheder.

LOVSTOF

Byggeret, lokalplaner, servitutter.
Vi sætter os grundigt ind i mulighederne på den grund I har valgt og sørger for at vi holder os indenfor gældende rammer, eller søger om de nødvendige dispensationer.

BYGBARHED

Vi tilstræber os hele tiden at skabe bygbar arkitektur, som også kan udføres ude på byggepladsen.
Desuden sikrer vi os at jeres byggeri overholder de gældende tekniske krav.
1:1 Byggerådgivning har stor erfaring med enfamiliehuse, solidt kendskab til gældende regler indenfor byggeret og tekniske krav, samt forståelse for udførelsen. Derfor er vi det rigtige valg, når der skal vælges samarbejdspartner indenfor rådgivning, projektering og visualisering i forbindelse med nybyggeri af enfamiliehuse og rækkehuse.

Funkisvilla i Randers, opført 2022.

Villa i Midtjylland med en spændende planløsning – bl.a. vinkælder og bryggers i garagen.

”Vi skal snart bygge nyt hus og har haft fornøjelsen af at få tegnet det af Mads fra 1:1 Byggerådgivning.

Vi har valgt en grund med flere meters niveauforskel og ønskede at få hjælp til hvordan det kunne løses, hvilket Mads hurtigt fandt en rigtig flot løsning til med nedtrapninger 2 steder i huset og vi fik visuelt set hvordan det vil se ud på facaderne. Han kom ud til os til en snak om vores ønsker og tegnede hurtigt det første udkast og har siden været hjemme ved os en gang mere og lave tilretninger, samt hvis vi skriver om en tilretning, så laver han hurtigt det om på tegningerne og det er nu klar til at blive sendt til ingeniør.

Derudover er der sendt ansøgning om byggetilladelse ved kommunen, denne del har Mads også helt styr på, så vi overholder lokalplanen og hvis der skal søges dispensation, ved han fra hans erfaring med job på kommunen hvilke ting der er realistiske. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og vi giver ham de bedste anbefalinger”

Heidi og Jan, Harridslev