Energimærkning og energiramme-beregning

Energimærkning

Vi tilbyder at energimærke dit hus, så det f.eks er klar til salg eller til at ansøge Bygningspuljen om et tilskud til energirenoveringer.

Vi er konkurrencedygtige i pris og leveringstider:  Energimærket koster 4500 kr (inkl. kørsel de første 50 km) for enfamiliehus op til 200 m2. Energimærket er gyldigt i 10 år.

Når dit hus skal energimærkes, foregår det ved at vi kommer ud og gennemgår dit hus fra kælder til kvist i forhold til isolering, vinduer, ventilation og varmekilde. Du kan enten selv være hjemme, eller vi kan klare det mens du er på arbejde. Vi sender et skema ud forinden som du skal udfylde, fx er det vigtigt at vide hvis dit hus er blevet efterisoleret eller lign.

Kontakt Julie på 25660712 eller Julie@1-1byggeraadgivning.dk.

Energiramme

Når vi forestår energirammen, så er det et inkluderet element fra starten af projekteringen, det betyder at vi løbende afstemmer beregningen, jo længere vi kommer i tegningen af dit nybyg. Det betyder at vi i sidste ende står med tegningerne af dit drømmehjem, som rent faktisk kan opføres, fordi alle krav til energi er overholdt.

Det sparer både tid og penge.

Ved spørgsmål kontakt Simon på 25390712 eller Simon@1-1byggeraadgivning.dk