Byggetilsyn

Referencer

Har I valgt grunden, huset, entreprenøren og skal I til at have bygget drømmehuset, tilbygningen, sommerhuset eller andet – så bør I overveje at have en uvildig byggerådgiver på jeres side, til at føre tilsyn gennem byggeriet og være jeres tætte samarbejdspartner.

Som uvildig byggerådgiver varetager jeg jeres interesser og hjælper jer sikkert igennem opførelsen af jeres drømmehus.

Med en baggrund som håndværker kender jeg til byggepladsen og dens udfordringer.

Har I brug for en loyal, kompetent og jordnær byggerådgiver til at hjælpe jer gennem jeres byggeri, så giv mig et kald på: indsæt telefonnummer eller kontakt mig for en uforpligtende samtale via mail: mads@1-1byggerådgivning.dk

”Vi har fået bygget vores drømmehus, et hus i 2 etager på ca. 400 m² og med mange specielle løsninger. Vi har været selvbyggere (medbyggere) på projektet og har haft mange forskellige håndværkere indover. Som selvbygger kan det være meget svært at gennemskue de mange forskellige løsninger, materialer, regler, metoder mv., der er, og alle har en mening om, hvad der er rigtigt og forkert.

Derfor har det været en kanon hjælp at kunne trække på Mads’ erfaring og kompetencer igennem byggeriet. Mads har stået til rådighed hver gang, vi havde et spørgsmål, og hvis det var nødvendigt, har han brugt den fornødne tid til at sætte sig ind i materialet mv. Mads’ erfaring fra håndværkerfaget, såvel som sin erfaring fra jobbet som byggesagsbehandler gør, at han besidder en stor og bred viden, som han formår at formidle på en god og forståelig måde.

Vi giver Mads og 1:1 Byggerådgivning de bedste anbefalinger. ”

Birte og Jens, Mariager